Friday, April 5, 2013

"Ota mut syliin, pitele, mut älä omista"

Snapshot_20130405_5
Snapshot_20130405_33
Tässä tehdään jälleen kerran lähtöä kohti Eviä. Tänään oli mun viimenen päivä tälle lukukaudelle tuolla paka-puolella ja sainkin asiakkaiksi veljen ja Monikan. Veljen hiuksia vain hieman siistittiin mutta Monikalle leikattiin pituudesta, kerroksista ja vielä näpättiin etuhiukset! Mun mielestä sopii tosi hyvin (vaikka itse sanonkin...) Mutta nyt on maanantaina suuntana jälleen lukio ja pieni hajotus meinaa jo iskeä. Kyllähän nyt noin parista kuukaudesta selvitään vaikka pää alaspäin! 
Koulun jälkeen tehtiin yksi hassun hauska video seuriksen tapahtumaan ja siitä nopeaa kodin kautta tuurajaksi Monikan töihin. Sitten vaan nassut kondikseen ja kohta kipitellään tuonne kylän suuntaan josta matka jatkuu ainakin Evijärvelle.
Hei muuten, jos ette oo vielä kuunnellu niin klikatkaa ihmeessä play-buttonia ton biisin kohalla. Eka kerta kuunnellessa ei oikein nappaa mutta mitä enemmän kuuntelee melodiaa ja sanoja, sitä enemmän se iskee omalle kohalle! 

PS: Tulkaa irrottamaan mut tästä farkkutakista, ite se ei onnistu... 

4 comments :

Katri said...

Haha mulla just soi samalla tuo prinsessoja & astronautteja "uutuudet-listassa" spotifyssä ku luin tätä postausta:D Toi oli ihan sairaan hyvä biisi!!

Eveliina said...

Katri// Haha eikä! Toi on ihan huippu ku kuuntelee enemmän. Ekalla kerralla oli vähän sellanen nojaa-fiilis mutta nyt tekee mieli kuunnella nonstoppina :D

MONIKA said...

oot eve ihan hurjan kaunis tossa sun kuvassa<3

Eveliina said...

MONIKA// No höhhöh Monika♥